رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

آموزش مرحله به مرحله ریست اپل( برگرداندن به تنظیمات کارخانه)

 كاربرد گزينه هاي ريست در آدرس
‏Settings > General > Reset

از این قسمت تنظیمات به غیر از شماره ۲👇🏻 نترسید خیلی از مشکلات شما تنها با اجرای این قسمت برطرف میگردد.


1️⃣ Reset All Settings
👇🏻
تمام تنظیمات دیوایس به تنظیمات كارخانه باز میگردد.
هيچگونه اطلاعات شخصي و اَپی حذف نمیشود.

2️⃣Erase All Content and Settings‼️
👇🏻
علاوه بر برگشتن کل تنظیمات به حالت کارخانه کلیه اطلاعات شخصی و همه اپ ها حذف و غیرقابل بازگشت میشود.

3️⃣Reset Network Settings
👇🏻
فقط تنظیمات شبکه به حالت کارخانه برمیگردد
از قبیل پاک شدن کلیه رمزهای ذخیره شده مودمها و تنظیمات APN و هیچگونه اطلاعات دیگری حذف نمیشود.

4️⃣Reset Keboard Dictionary
👇🏻
تمامی لغات از پیش تعیین شده و Save شده در دیکشنری کیبورد شما پاک میشود.
و هیچ اطلاعات شخصی حذف نخواهد شد.

5️⃣Reset Home Screen layout 
👇🏻
کلیه فولدرهای ساخته شده در صفحه و همچنین مرتب سازی شخصی شما ازبین رفته و تمامی اپ ها به ترتیب حروف الفبا مرتب میشوند.
smdmobile
6️⃣Reset Location & Privacy
👇🏻
تمامی دسترسی اپها به عکسها ، مکان یاب ، میکروفن و ... حذف میشود و مجدد با اجرای اپها از شما سئوال میگردد.
هیچ اطلاعات شخصی حذف نمیشود.

 

ff-min.jpg.3433621795c833e072770c7c8673828a.jpg

برای دریافت اطلاعات بیشتر، سوالات و مشکلات خود رادر  قسمت" ارسال پاسخ به این موضوع " یا پشتیبانی آنلاین مطرح کنید

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • sharifi8 عنوان را به آموزش مرحله به مرحله ریست اپل( برگرداندن به تنظیمات کارخانه) تغییر داد

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
  • اضافه کردن...